Partner


Kasteelhoeve Puth

www.kasteelhoeveputh.nl

Kasteelhoeve Puth is een biologisch akkerbouwbedrijf te Voerendaal dat is aangesloten bij Mergelwind. Kasteelhoeve Puth is mede-initiatiefnemer van De Groene Lekkerbek.


Gut Paulinenwäldchen

www.bioland-gauchel.de

Bioland Gauchel is een biologisch akkerbouwbedrijf te Aken dat is aangesloten bij Mergelwind. Bioland Gauchel is mede-initiatiefnemer van De Groene Lekkerbek.

Verdere Links

Mergelwind – www.mergelwind.com

Mergelwind is een vereniging die zich inzet voor duurzame landbouw en levensmiddelenproductie in de Euregio.


Skal – www.skal.com

Skal is een onafhankelijke controle-instantie die in opdracht van de overheid toezicht houdt op de biologische productie in Nederland d.m.v. inspectie, certificatie en sancties bij overtredingen.


Bioland – www.bioland.de

Bioland is de grootste biologische akkerbouwvereniging van Duitsland.

 


Bionext – www.bionext.nl

Bionext is opgericht door biologische boeren en tuinders (BioHuis), handel en verwerking (VBP) en winkels (Biowinkelvereniging). Bionext behartigt de collectieve belangen van de biologische sector in eigen land en in Brussel via de IFOAM EU Groep. Bionext is woordvoerder voor de biologische branche en is aanspreekpunt voor elke partij met interesse in biologische landbouw en voeding (maatschappelijke organisaties, overheid, politiek, media en consumenten).


Van Eigen Erf – www.vaneigenerf.nl

Stichting Van Eigen Erf bestaat uit een netwerk van biologische boeren die zich regionaal georganiseerd hebben en beheert en controleert het gebruik van het merk "Van Eigen Erf". Kasteelhoeve Puth is ook lid van Van Eigen Erf.

Volg ons op facebook