Contact

Heb je nog opmerkingen over de website of vragen
over De Groene Lekkerbek?
Aarzel dan niet en neem dan snel contact met ons op.
Wij zijn persoonlijk bereikbaar op dinsdag- en donderdagochtend tussen 9:00 uur en 13:00 uur.
Op andere tijdstippen kun je het antwoordapparaat
inspreken en dan bellen wij zo snel mogelijk terug.

Wij staan je graag te woord!

De Groene Lekkerbek
Steinweg 2
6367 GM Voerendaal
Tel.: 045-5631854

Mail: info@degroenelekkerbek.nl

Routebeschrijving

Met de auto:

Uit de richting Eindhoven

U rijdt over de N281 richting Heerlen / Voerendaal en neemt afslag Voerendaal / Ten Esschen.

U slaat aan het einde van de afrit rechtsaf, volgt deze weg heuvelop en heuvelaf, blijft deze weg (de Putterweg) ook volgen wanneer deze onderaan de heuvel een bocht naar links maakt. Circa 400 meter na deze bocht, juist vóór de bosrand, slaat u rechtsaf de Steinweg in.

Na circa 400 meter ligt aan de linkerzijde kasteelhoeve Puth. U kunt buiten parkeren op het grint of de poort inrijden (matig uw snelheid!!) en aan de linkerzijde parkeren. Aan de rechterzijde van de kasteelhoeve zijn het woonhuis en de bio-shop gelegen.

Uit de richting Heerlen

U rijdt over de N281 richting Sittard / Eindhoven en neemt de afslag Woonboulevard / Ten Esschen.

U slaat aan het einde van de afrit linksaf, en volgt dan de weg heuvelop en heuvelaf, blijft deze weg (de Putterweg) ook volgen wanneer deze onderaan de heuvel een bocht naar links maakt.

Circa 400 meter na deze bocht, juist vóór de bosrand, slaat u rechtsaf de Steinweg in.

Na circa 400 meter ligt aan de linkerzijde kasteelhoeve Puth.

U kunt buiten parkeren op het grint of de poort inrijden (matig uw snelheid!!) en aan de linkerzijde parkeren. Aan de rechterzijde van de kasteelhoeve zijn het woonhuis en de bio-shop gelegen.

Vanuit Voerendaal

U rijdt over de Hogeweg richting noorden (richting het station). De Hogeweg verandert in de Hoolstraat, die u nog steeds volgt. De Hoolstraat gaat onder de spoorwegbrug door en verandert in de Putterweg, die u blijft volgen.

Na circa 400 meter ligt er aan weerszijden van de weg een bebosd gebied. Rem maar vast af, want meteen na het "bos" slaat u linksaf de Steinweg in.

Na circa 400 meter ligt aan de linkerzijde kasteelhoeve Puth.

U kunt buiten parkeren op het grint of de poort inrijden (matig uw snelheid!!) en aan de linkerzijde parkeren. Aan de rechterzijde van de kasteelhoeve zijn het woonhuis en de bio-shop gelegen.

Met het openbaar vervoer:

Ga met de trein naar station Voerendaal, vanaf daar wandelt u naar kasteelhoeve Puth. Dit is een wandeling van circa 1,5 km die circa 15 minuten duurt.

Rechtsom

Deze wandeling is mooier, maar u kunt hem misschien beter niet lopen als het donker is, omdat verlichting ontbreekt.

Loop vanaf het perron langs het stationsgebouw en sla dan rechtsaf. Zorg er hierbij voor, dat u het café aan uw linkerhand laat liggen en ga niet de Jeustraat in. De weg die u volgt, is een verharde weg die heuvelafwaarts voert met aan de linkerzijde een park met vijver en aan de rechterzijde de treinrails.

Beneden aan de heuvel slaat u rechtsaf en gaat onder de spoorwegbrug door. Volg het pad dat naar schuin rechts buigt, tot de T-splitsing 300 meter verderop, en sla dan linksaf. Aan de rechterzijde ziet u nu al een veld van mij. Volg dit pad. Bij de kruising met een verharde weg (dit is de Steinweg) slaat u rechtsaf. Het huis dat u nu aan uw rechterzijde ziet liggen, is kasteelhoeve Puth. Loop door de poort de binnenhof op; de bio-shop en het woonhuis bevinden zich aan de rechterzijde.

Linksom

Deze wandeling is wat minder mooi, maar het hele traject voert over verharde wegen waar verlichting is.

Loop vanaf het perron langs het stationsgebouw, sla vervolgens meteen linksaf. Loop over het pad tussen de bomen door of neem de stoep die iets verderop parallel aan dit pad loopt. Dit is de Hoolstraat. U volgt deze straat en gaat onder de spoorwegbrug door. De Hoolstraat gaat over in de Putterweg. U blijft deze weg volgen (loop over het fietspad, of, aan de linkerkant, over het voetpaadje).

De eerste verharde weg aan de linkerzijde (na circa 400 meter) is de Steinweg. Sla linksaf en wandel nog zo'n 300 meter verder, tot aan de linkerkant een lange muur en vervolgens het eerste gebouw verschijnt. Dit is kasteelhoeve Puth, u kunt door de poort naar binnen wandelen. Aan de rechterzijde zijn de bio-shop en het woonhuis gelegen.

Volg ons op facebook