Disclaimer
 
De verantwoordelijkheid
voor de inhoud van deze
website ligt bij
De Groene Lekkerbek
Steinweg 2
NL-6367 GM Voerendaal
Kamer van Koophandelnr.: 14090573
BTW-Nummer.: NL8161.87.332.B01
Voor contact en vragen: info@degroenelekkerbek.nl
Website ontwikkeld door:
Fotobronnen: Kasteelhoeve Puth,
Gut Paulinenwäldchen,
Photocase

Dit is de disclaimer behorende bij www.degroenelekkerbek.nl. Met het bekijken van deze website stemt u in met deze disclaimer.

Privacy verklaring

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen of een aanmelding te verwezenlijken. Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen. Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen

Overige juridische informatie

De Groene Lekkerbek betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. De Groene Lekkerbek aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Het auteursrecht op deze website berust bij De Groene Lekkerbek of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan De Groene Lekkerbek. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door De Groene Lekkerbek.

© 2006 De Groene Lekkerbek

Volg ons op facebook